Xerox® Versant®
80 Press

Acum vă permiteți să avansați la un nou nivel de oportunități!

Solicitați oferta de preț

Xerox® Versant® 80 Press asigură combinația optimă de caracteristici și funcționalități care vă oferă mai multe beneficii decât orice altă investiție din afacerea dumneavoastră. Echipamentul vă permite să produceți mai repede lucrări de înaltă calitate, pe mai multe suporturi de imprimare și cu mai puține rebuturi, totul într-un flux de lucru automatizat.

Informații pe scurt

VitezăPână la 80 ppm
Greutate mediei de imprimare52 gsm până la 350 gsm
Dimensiuni pentru suporturi de imprimarePână la SRA3+/330 x 488 mm
Rezoluție Ultra HD1200 x 1200 dpi x 10 RIP pentru procesare și 2400 x 2400 dpi rezolutia de imprimare.
Volum mediu lunar recomandat80.000 imprimări

Creșteți productivitatea

 • Imprimați corect de prima dată, cu ajutorul sistemului Automated Colour Quality Suite (ACQS). Acesta este proiectat pentru a oferi o stabilitate constantă și repetabilitate culorii imprimate, dar si o scădere a timpului petrecut cu setarea optimă a echipamentului, rezultând astfel o creștere a productivității.
 • Eliminați timpii neproductivi. Cu Xerox® Versant® 80 Press nu trebuie să opriți imprimarea pentru a schimba tonerul.Echipamentul este prevăzut cu un rezervor care stochează suficient toner pentru a continua tipărirea în timp ce încărcați noile cartușe cu toner.
 • Interfața grafică disponibilă(de tip „touch panel”) asigură acces rapid și simplu atât la scanare și copiere, cât și la procesele automatizate ale presei, respectiv la monitorizarea stării echipamentului și a funcțiilor de mentenanță.
 • Cu ajutorul scanner-ului profesional integrat, puteți să copiați si să scanați față-verso printr-o singură trecere,cu o viteză de 200 de imagini pe minut (ipm).

Control și automatizare

 • Xerox® Versant® 80 Press elimină procesele manuale și eroarea umană cu ajutorul suitei Automated Colour Quality Suite. ACQS elimină variabilele din ecuația culorii prin valorificarea unei game complete de instrumente hardware și software de management al culorii – incluzând un spectrofotometru integrat (ILS)– ce permit calibrarea, crearea și verificarea în mod automat a profilelor de culoare.
 • Suita ACQS elimină erorile umane cauzate de calibrarea manuală sau de lipsa ei, asigurând în același timp rezultate constante și repetabile atât în cadrul aceleași pagini, cât și de la o pagină la alta sau de la o zi la alta. ACQS este atât de ușor de folosit încât operatorii, chiar si cei cu pregătire puțină sau începători, vor deveni mult maieficienți.
 • Xerox® Versant® 80 Press folosește sistemul standard Simple Image Quality Adjustment (SIQA) pentru a asigura o registrație de mare acuratețe, fie că vorbim de registrația imaginii cu suportul de imprimare, sau de registratia față-verso. De asemenea, sistemul vă permite să controlați consistența culorilor dintr-o singură pagină prin asigurarea uniformității densității tonerului depus.

Tehnologie inovatoare

 • Rezoluție Ultra HD - noul standard pentru acuratețea și calitatea culorilor este o combinație între procesarea la nivel de server - 1200x1200dpi x10 bit - și tehnologia de tiparire utilizată de Xerox® Versant® 80 Press - 2400x2400dpi x1bit VCSEL, ce asigură o imprimare consistentă, constantă și precisă a punctelor de raster.
 • Suita de capabilități software și hardware Automated Colour Quality Suite (ACQS), controlează încărcarea uniformă a fotoreceptorilor asigurând o calitate stabilă a imprimării atât în cadrul aceleași pagini căt și de la o pagină la alta, eliminând astfel situația în care prima și ultima pagină imprimată prezintă variatii de culoare și calitate.
 • Tehnologia Simple Image Quality Adjustment (SIQA)reprezinta un sistem automat pentru ajustarea registrației față-verso, ajustarea imprimării corespunzător cu media de imprimare folosită și ajustarea uniformității densității tonerului transferat pe coala de hârtie.
 • ILS – spectofotometrul integrat pe traseul hârtiei efectuează în mod automat atât calibrarea presei cât și crearea profilelor de culoare necesare.

www.xerox.ro